Pozdravljeni na naši HUDWOOD strani.

Vesela sva tvojega obiska.

Sva Dominik (levo) & Rok (desno), 2 brata ki strastno razvijava nove izdelke, katere lahko vidite na najini strani in pa seveda tudi mnoge, ki jih lahko vidite samo v najini delavnici.

Imava že kar nekaj izkušenj iz različnih področij kot je strojno inženirstvo, predavateljstvo, oglaševanje, proizvodnjega planiranja in še marsikaj. Oba sva navdušena nad športi v naravi, zato sva se odločila za svojo linijo unikatnih in inovativnih izdelkov iz materialov, ki nam jih ponuja narava.

 

 

 

Hudwood je bil prvič predstavljen leta 2016 na Kickstarterju, kjer smo našli prve podpornike naše nove blagovne znamke. Lesene denarnice in karabini so bili naši prvi izdelki, s katerimi smo prebili led za začetek ustvarjanja izdelkov iz lesa.

 

Unikatno oblikovana denarnica in leseni karabini so izdelki, katerih pred tem nisva nikoli prej zasledila. Ravno zaradi tega sva jih ustvarila, da oživiva nekaj originalnega. Izdelka sta bila iz našega vidika zelo uspešna na Kickstarterju (glede na marketing budget, ki smo ga imeli na razpolago) in pa tudi komentarji prvih kupcev so izpolnili naše želje – zadovoljstvo z izdelkom. Ta strast naju žene k razvijanju še več inovativnih izdelkov.

 

 

Večina naših izdelkov so narejeni iz vezane plošče, namensko narejene za naše izdelke. Različne vrste lesa (furnirji) so zlepljeni skupaj, kar nam prinese unikatno strukturo in moč naših izdelkov. Vsi izdelki so prevlečeni z zaščitnim oljem, da njihov izgled ostane lep čimdalj časa.

Hvala vam za branje in upamo da boste tudi vi postali del naše zgodbe.

Kliknite spodaj, da si ogledate naše izdelke in storitve, kjer smo prepričani, da lahko najdete kaj zase ali vaše ljubljene.